Showgruppen MAGISKT.NU

Magiskt, roligt och tankeväckande

Ingrid Klingberg Calås och Göran Calås, tillsammans utgör vi showgruppen Magiskt.Nu.

Vi tävlar vid Svenska mästerskapen i trolleri i Uppsala på lördagen 28:e april 2018. Se oss där nästa gång.

Låt oss bjuda dig på en helt unik rolig upplevelse med magi och komik, kanske är det riktig magi eller bara ren tur.
Upplev magi nära inpå där allt kan kontrolleras, ändå sker det omöjliga. Luta dig tillbaks i teaterfåtöljen eller var med själv på scenen. Det blir Magiskt!

Missa inte att läsa mer om våra erbjudanden under MENY (START) på sidan.

Nytt för 2018 är att vi har en helt ny show i två akter för familjepublik. Mer om vad som händer 2018 finns att läsa under bokningar. Vi har fått en 180 cm struts som heter Inge, en kompis till vår lilla struts Stina som vi haft sedan tidigare.

Under 2018 har vi redan haft fullt alla månader hittills och till och med fått dela med oss av bokningar.

Under 2017 har det trollats på barnkalas, bröllop, studentkalas, Rotary, tävlats i klubbmästerskap, utvecklats fler akter och karaktärer.
Vi har nu ett komplett showmaterial som passar varje tillfälle. Kontakta oss så berättar vi mer på 070-3236543, eller gc@magiskt.nu alternativt ikc@magiskt.nu

Under 2017 hade vi trolleriskola i Eksjö 1:a april 2017 och trollade i butiker från 10.00 till 15.00, vilket var lyckat. Extra roligt var det att få hålla trolleriskola tillsammans med vår första elev och fina vän Magic Kjell. Kolla under menyn Trolleriskola om du vill lära dig trolla.

Nedan ser du vår prisvinnande akt inom komisk magi vid Svenska mästerskapen i Trolleri 2017. Senast visade vi den vid Sävsjö Celebration 19:e augusti 2017. Vi har även en mycket bra barntrollerishow för de lite yngre som även den hade premiär vid Sävsjö Celebration.

Från Svenska Mästerskapen i Trolleri, 2017 i Växjö, foto Anders Ripa.